h-artenco.nl h-artenco.nl/
Gerine Dubbeldam  
Ik begeleid mensen d.m.v. creatief werken, om nieuwe mogelijkheden te durven ontdekken en stappen te zetten voor een bewuster leven op jouw eigen pad.
WIE IS GERINE?

 
PORTFOLIO IN BEELD >>
 

 
 
Gerine Dubbeldam
geboren 1962
Barendrecht
Begeleider, inspirator, createur,
kunstzinnig dynamisch coach
therapeut in opleiding
Ik ben Gerine, de initiatiefneemster van H'Art & Co. Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten. Ik geniet van het werken met klei, vilten of schilderen. Door mijn passie te combineren met begeleiding en coaching van andere mensen is mijn droom werkelijkheid geworden.
Als KDC coach (kunstzinnig dynamisch coach)
bij H'Art & Co maken jij en ik samen een reis om te onderzoeken waar jouw verlangen ligt en welke stappen je kunt zetten om het werkelijkheid te laten worden. Hierbij gebruiken we methodieken in combinatie met kunstzinnig werken, zoals schilderen, kleien, tekenen, schrijven, mindfullness en inzichtgevende gesprekken.
Als Talentcoach
Als Talentcoach help ik kwetsbare mensen die het gevoel hebben niet of nauwelijks aansluiting te hebben in de maatschappij. Door talenten en kwaliteiten te (her)ontdekken groeit het zelfvertrouwen. Je leert beter jezelf te helpen in je dagelijks leven d.m.v. het bevorderen van zelfstandigheid, zelfredzaamheid en zelfsturing zodat ook jij je actief betrokken voelt in de samenleving.
Als inspirator
Door het verzorgen van cursussen en workshops met creatief werken als middel, wil ik mensen met elkaar verbinden en inspireren.
Als kunstenaar
Beeldend werken is mijn manier om het leven te onderzoeken. Mensen en menselijke processen boeien mij. Evenals technieken om creaties te laten ontstaan. Door beeldend te werken in klei of vilt probeer ik antwoorden te vinden op mijn vragen. Creatief werken is voor mij als mediteren en mijn werk spiegelt mij en geeft die antwoorden soms als vanzelf. Het eindresultaat is niet mijn doel, het onderzoek zelf is wat mij intrigeert.
Cursus en opleiding
Naast de Academie voor Beeldende Kunsten, richting modevormgeving heb ik bij de SKVR , volwassen educatie schilderlessen gevolgd bij Lowieke Duran, modeltekenen bij diverse docenten, model boetseren bij Vera Harmsen. Keramiek cursus bij Judith van Es. Glazuur cursus bij de Addy Meeuwisse, de Mattenschuur. Diverse kleicursussen bij Joop Cock en bij Keramikos, Netty Janssens en Bob van Schie. Vilten bij Karin Glaubitz en ik ben lid van de landelijke en regionale ViltKontaktGroep.
Op dit moment volg ik de opleiding Gestalt Art therapie. Gestalt leert mij in mijn lijf te leven, vanuit het nu, in contact.

HIERVOOR
 
 
 
Ik wil genieten van de weg ernaar toe
het proces vind ik boeiend

Opleiding
Ik heb een 4 jarige opleiding afgerond tot coach aan De Kleine Tiki in Breda. Deze coach opleiding is gebaseerd op de psychosynthese, het lichaam, de psyche en de ziel.
Daarna:
Ik heb gewerkt als begeleidster creatieve activiteiten op een dagcentrum van mensen met een beperking. Iedere dag was het weer bijzonder om dit te kunnen en mogen doen. Een klein stukje bijdragen door het begeleiden in het creatieve proces en daarin op zoek naar ieders eigenheid en kracht en deze tot uiting te laten komen. Met als uitgangspunt dat deze mensen een zinvolle dagbesteding hebben en trots en blij kunnen zijn met wat ze doen en wie ze zijn.
Autisme

contact verbinding van hart tot hart