h-artenco.nl h-artenco.nl/
Gerine Dubbeldam  
Op dit moment is H'Art & Co vooral gericht op de cursus en workshops en is er geen ruimte voor individuele coaching.
 

CREATIEVE COACHING

Soms kom je op een punt in je leven waarin je het gevoel hebt dat er meer is of dat het anders kan of moet. Je voelt onvrede, je wilt veranderingen maar loopt tegen weerstanden aan en weet deze niet te doorbreken.
Of door omstandigheden zijn er veranderingen in je leven gekomen, waardoor je leven uit balans is. Je bent op zoek naar nieuwe houvasten. Coaching kan dan ondersteuning bieden in het vinden van een nieuwe balans.
Je kunt kiezen voor individuele coaching. Ik als KDC coach (kunstzinnig dynamisch coach) kan je creatieve middelen aanreiken, om een bewustwordingsproces op gang te brengen over hoe je in het leven staat en hoe je dichter bij je kern kunt komen. Door met je aandacht naar jezelf te kijken en je handen het werk te laten doen, worden andere lagen aangesproken. Het gaat om groei van binnen uit, zodat er meer kwaliteit van leven en werken ontstaat. Je leert je eigen innerlijke kracht ervaren, je criticus herkennen die je vaak tegenhoudt om te veranderen. Welke patronen heb je ontwikkeld en welke heb je niet meer nodig. Wat wil je, wat heb je nodig, welke stappen ga je zetten?
De coaching bijeenkomst kan 1 malig zijn of een traject, afhankelijk van je vraag.
Neem contact met me op via de of bel me
06-53803393